Νέα

Ενημέρωση για τον Μπόλεκ

Ο Μπόλεκ με τον Φίλιππο 24/8/2017. H μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν εθελοντή!   Ο αγαπημένος μας Μπόλεκ βρίσκεται στην τελευταία ευθεία για μια πιο φυσιολογική ζωή. Την περασμένη εβδομάδα 18/5/17, χειρουργήθηκε και στο δεξί του πόδι και με την ευκαιρία στειρώθηκε κιόλας. Είναι πολύ ζωηρός και ανυπομονεί να πάει στο καινούργιο του σπίτι. Θα χρειαστεί…
διαβάστε περισσότερα...

Φιλοζωικό Παζάρι 20/5/17 , ίδρυμα Καρύδης, Φιλοθέη

Το Σάββατο 20/5 και ώρα 10:30 με 6:00 θα πραγματοποιηθεί φιλοζωικό παζάρι στο ίδρυμα Καρύδης, Φιλοθέη. Πώληση μικροαντικειμένων, φαγητών και βιβλίων. Το διοργανώνει η Μορφωτική και Πολιτιστική λέσχη Φιλοθέης σε συνεργασία με τη Ζω.Φι.Ψυ Τα έσοδα θα διατεθούν για τα αδέσποτα του Δήμου μας.
διαβάστε περισσότερα...

Πασχαλινό Παζάρι 8 Απριλίου, 11-5 στο Blue Bell, Α΄Πλατεία Ψυχικού.

Προετοιμαζόμαστε για το Πασχαλινό Παζάρι μας. Ενισχύστε το έργο μας για την προστασία των αδέσποτων ζώων του Δήμου, ψωνίζοντας​ σπιτικά φαγητά και γλυκά, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα, κοσμήματα, και φυσικά τα υπέροχα μπλουζάκια της Ζω.Φι.Ψυ. Σάββατο 8 Απριλίου, 11-5 στο Blue Bell, Α΄Πλατεία Ψυχικού. Πηγαίνω στο παζάρι, βοηθάω ένα αδέσποτο. Σας περιμένουμε!  
διαβάστε περισσότερα...